fredag 12 juni 2009

Första och sista...

Nu skulle man kunna tro att det ska komma ett avslutande inlägg, men först ska vi spola tillbaka lite till första kvällen när åkarna fick smaka på ett traditionellt svenskt midsommarfirande med diverse lekar, sill o potatis och givetvis jordgubbstårta.




När nu även första dagen är avklarad kommer här som utlovat ett axplock av bilder från avslutningsdagen i Nynäshamn och vilken avslutning det blev. Efter regn och rusk och nästintill utebliven åkning fick vi ett kanonväder med riktigt bra förhållanden och högklassig åkning.





















Efter åkningen grillades det hamburgare till åkarnas stora glädje. Framförallt Busty och Fabian verkade tycka om maten och tillsammans åt de 11 st 90-grammare. Lagom mätta kan jag bara anta att de var när den sista grenen i veckans tävling skulle sätta igång. Fotboll stod på schemat på en plan som herrarna Johansson snickrade ihop ute på sweetspot.



Lagkaptenerna i respektive lag ställde upp för fotografi. Avsaknaden av rena matchbilder beror helt enkelt på att jag agerade domare under matchen och därför hade problem att springa runt med kameran. Som slutställningen nedan visar innebar årets sweetspot nästan en storslam för det gråa laget bestående av Busty, Thom, Kai och Libor.




Segern firades som en seger ska firas...



Så var det alltså slut för den här gången och jag vill som vanligt tacka alla inblandade och alla sponsorer som gjort detta möjligt. Hoppas vi ses på filmpremiären...




jens


Inga kommentarer: